Menuer/buffeter Påskemenuer Påske Påskefrokost 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad Påskefrokost Koster kr. 288,- pr. kuvert. Min. 10 kuverter. Stegte sild med løvstikke-creme, rødløg, dild og kapers. Grillet laks i porre-/safranfløde. Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron. Æg med hummermayo toppet med håndpillede rejer samt brødkarse. Lam ledsaget af bagt hvidløg og ramsløgsglas. Kyllingsalat med stegte svampe, æbler samt sprød parmaskinke. Tynde skiver af oksefilet stænket med reduceret balsamico samt stegte løg. Nye kartofler i estragon og mandler. Spidskål vendt med glaseret gulerod, edamamebønner, ingefær samt honning og citron. Rabarbertrøffel med brændt hvidchokolade ledsaget af bagt rabarber i egen sirup. Hjemmebagt brød og smør. Kan bestilles til påskeperioden 2025. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202520262027202820292030 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045