Menuer/buffeter

Påskemenuer

Påskefrokost 

Koster kr. 288,- pr. kuvert. Min. 10 kuverter.

    Stegte sild med løvstikke-creme, rødløg, dild og kapers.
    Grillet laks i porre-/safranfløde.
    Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron.
    Æg med hummermayo toppet med håndpillede rejer samt brødkarse.
    Lam ledsaget af bagt hvidløg og ramsløgsglas.
    Kyllingsalat med stegte svampe, æbler samt sprød parmaskinke.
    Tynde skiver af oksefilet stænket med reduceret balsamico samt stegte løg.
    Nye kartofler i estragon og mandler.
    Spidskål vendt med glaseret gulerod, edamamebønner, ingefær samt honning og citron.
    Rabarbertrøffel med brændt hvidchokolade ledsaget af bagt rabarber i egen sirup.
    Hjemmebagt brød og smør.

    Kan bestilles til påskeperioden 2025.