Menuer/buffeter Buffet Jul og nytår julefrokost Nytårsmenu 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad Frokostbuffet vinter Kan bestilles i december, januar og februar og koster kr. 178,- pr. kuvert. Pocheret marineret torsk i safransky og vinterurter. Grillet hanebryst med limfjord gulerødder og sennepcreme. Dådyrterrin med kompot af løg og svampe. Rimmet oksefilet med grønkålssalsa, basilikumolie og høvlet parmesan. Salt bagte små kartofler i rosmarin og citron. Perlespelt med granatæbler, friterede rødbeder og friske krydderurter. Fennikelsalat med æbler, lime og dild. Chokolademousse af Guanaja 70% med pære og abrikoser i rødvin. Hjemmebagt brød samt smør. Tilvalg Let saltet laks med syltet blomkål, soltørrede tomater og hvid balsamico, kr.25,- pr. kuvert.Tynde skiver grillet marineret svinemørbrad med kaperscreme og jordskokker, kr. 22,- pr. kuvert.Et udvalg af oste med nødder i honning, kr. 27,- pr. kuvert. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202020212022202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045