Menuer/buffeter Buffet Jul og nytår julefrokost Nytårsmenu 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad Frokostbuffet sommer Kan bestilles i juni, juli og august og koster kr. 178,- pr. kuvert. Braiseret Lyssej i lun fjordrejebisque og ny spinat. Kyllingsalat i sennepsmarinade og nye urter. Dådyrterrin med kompot af løg og svampe. Tynde skiver af kalvefilet med Aioli, samt små bagte tomater og frisk basilikum. Små nye kartofler i persillepesto drysset med saltmandler. Tærte med sommer spidskål, brændt peberfrugt og parmaskinke. Ny plukket salat med tørret tranebær og hvidløgsbrødcroutoner. Udvalgte oste med rabarber. Hjemmebagt brød samt smør. Tilvalg Rimmet laks med høvlede sommertrøfler stænket med jomfruolivenolie, kr.25,-pr. kuvert.Tørret okseinderlår stænket med balsamicoreduktion og drysset med pinjekerner, kr. 22,- pr. kuvert.Hvid chokoladeroulade med jordbærsalat i egen pure og mynte, kr. 25,- pr. kuvert. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202020212022202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045