Menuer/buffeter Traditionelle menuer Jul og nytår julefrokost Nytårsmenu 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad Buffet forår og sommer Koster kr. 218,- pr. kuvert. Fisketimbale bagt med røget laks, dertil frisk pillede rejer og Sauce Verte. Vallø lam med frisk basilikum og dijonsennep. Helstegt oksefilet med sauce bordelaise. Grillet marineret svinemørbrad. Tzatziki rørt med mynte. Plukkede salater med parmesan, grever, ristede valnødder og tørrede tranebær. Små stegte kartofler med rosmarin og hvidløg. Bulgursalat vendt med grillede peberfrugter og krydderurter. Langtidsbagte tomater. Rabarbertærte med hvid chokolade dertil vanilje/jordbærsauce. Tilvalg Ost fra nær og fjern med honning og nødder, kr. 20,- pr. kuvert. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202020212022202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045