Menuer/buffeter Buffet Jul og nytår julefrokost Nytårsmenu 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad Buffet 2 efterår Koster kr. 328,- pr. person. Røget sværdfisk med fritterede kapers og æbler. Pocheret rødtunge på leje af skorzonerrødder, syltede rødløg og hummerglacé. Grillet dådyr med kraftig vildtsky. Rødvinsbraisseret vildsvin. Kalvefilet stegt med honning og salvie. Langtidsbagte jordskokker med citron og hvidløg. Grillet marineret fennikel. Saltbagte knoldselleri med persillepesto. Rødbedesalsa med græskar og ristet grønkål. Pommes fondant. Europæiske oste med oliven og pære marmelade. Chokolade Tiramisu med appelsinsyltede figner. Hjemmebagt brød og smør serveres til forret og ost. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202020212022202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045