Menuer/buffeter Buffet Jul og nytår julefrokost Nytårsmenu 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad Buffet 1 vinter Koster kr. 264,- pr. person. Ovnbagt torsk i safranbouillon, urter og timian mandler. Tynde skiver af let saltet laks med syltede blomkål, dild og hvid balsamico. Kalvetyksteg stegt med honning og salvie. Grillet krondyr kølle med sauce Espagnole. Hanebryst marineret i ingefær og havsalt (skal skæres i 3-4 skiver før servering). Gulerodshumus med krydderurter. Perlespelt salat med granatæbler, syltede rødløg og fritterede jordskokker. Pommes Anna bagt med østershatte. Rødbede Tzatziki. Stegte rodfrugter med grønkål, hvidløg og persille. Karamelliseret Amerikansk Citrontærte med pære i egen Vanillasirup, dertil grov nougatparfait. Der serveres 2 slags hjemmebagt brød, samt smør til forretten. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202020212022202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045