Menuer/buffeter Brunch Jul og nytår julefrokost Nytårsmenu 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad Brunch forår Kan bestilles i marts, april og maj og koster kr. 158,- pr. kuvert. Vælg 7 punkter Røget laks med marinerede kartofler og urter.Stenbiderrogn på lameller af avokado, dertil syrlig creme (tillæg kr. 5,-).Fiskeroulade bagt med grønne asparges, dertil sauce tatar og syltet spidskål.Tærte med syltede løg, grillet peber og parmaskinke.Kyllingsalat med frisk basilikum.Hash Brown Potatoes med bacon.Ristede små pølser med røræg.3 slags pølser med grønt.Pandekager med appelsinsauce og årstidens kompot.Pannacotta med melon i mynte sirup.Tynde skiver af salvie grillet svinemørbrad med bagte tomater og hvidløg.Ymerfromage med karamel knas og vanilje pære.Et udvalg af årstidens friske frugter.Mandelkage med sommerbær.Brie fyldt med krydderurter, dertil valnødder i honning.2 slags juice.Brød og smør kan tilkøbes for kr. 10,- pr. kuvert. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202020212022202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045