Menuer/buffeter

Brunch 

Brunch forår

Kan bestilles i marts, april og maj og koster kr. 158,- pr. kuvert.

    Vælg 7 punkter
    Røget laks med marinerede kartofler og urter.Stenbiderrogn på lameller af avokado, dertil syrlig creme (tillæg kr. 5,-).Fiskeroulade bagt med grønne asparges, dertil sauce tatar og syltet spidskål.Tærte med syltede løg, grillet peber og parmaskinke.Kyllingsalat med frisk basilikum.Hash Brown Potatoes med bacon.Ristede små pølser med røræg.3 slags pølser med grønt.Pandekager med appelsinsauce og årstidens kompot.Pannacotta med melon i mynte sirup.Tynde skiver af salvie grillet svinemørbrad med bagte tomater og hvidløg.Ymerfromage med karamel knas og vanilje pære.Et udvalg af årstidens friske frugter.Mandelkage med sommerbær.Brie fyldt med krydderurter, dertil valnødder i honning.2 slags juice.Brød og smør kan tilkøbes for kr. 10,- pr. kuvert.