Menuer/buffeter Jul og nytår 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad Nytårsmenu Koster kr. 364,- pr. kuvert. Min. 6 kuverter. Forret Taskekrabbe-/pighvarbisque med syltede kammuslinger, havtorn, sprød filodej samt krydderurter. Ledsaget af pisket smør og hjemmebagt brød. Hovederet Dansk kalvemørbrad med solbærglaserede rødbeder, jordskokke-/gulrodspuré og grillet porre. Ledsaget af knust kartoffel samt kalvesauce med svampe og rosmarin. Dessert Pecantærte med blommer i rødvinssirup, Ananaskompot med mynte og brændt chokolade samt blodappelsin-isparfait. Vejledning til anretning og servering medfølger ved afhentning af menuen. Menuen kan afhentes på Vigerslev alle 26, 2500 Valby mellem kl. 16.15 og 17.00 den 31/12-2024. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045