Menuer/buffeter Buffet Jul og nytår julefrokost Nytårsmenu 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad Weekend buffet Koster kr. 185,- pr. kuvert. Min. 10 kuverter. Forret. Lameller af Laks i hummer-vinaigrette med ristede speltflager samt urter. Hjemmebagt brød og smør. Hovedret Grillet mør kalvecuvette. Hanekylling roulade (skæres i 4/5 skiver før servering). Nye kartofler vendt i kold bearnaise-creme toppet med stegt persille. Bagte rødbeder/græskar med kørvelolie. Hvedesalat med syltede løg, stegte jordskokker og feta. Blomkål-tzatziki med ristede mandler. Dessert Tiramisu kage med brændt hvid chokolade ledsaget af pære i appelsin-sirup. Buffeten anrettes i porcelænsskåle og fade. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202020212022202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045