Menuer/buffeter

Buffet

Sæsonens buffet

Koster kr. 205,- pr. person.

    Forretter (Vælg en af de 3 fiskeretter)
    Bagt laks i hummer-vinaigrette, tørrede tomater, stegte speltflager samt ærteskud.Porcheret torsk i lun pighvarcreme og syltede løg.Store stegte rejer i kold ingefærcreme samt syltet kål.

    Hjemmebagt brød og smør

    Hovedretter
    Helstegt kalveculotte med kraftig rødvin/rosmarinsauce.
    Hanekylling-roulade bagt med og spinat (Skæres i 4/5 skiver før servering).
    Pommes Anne med svampe.
    Grillet Porre i honning og timian.
    Hvedekerne med grønkål jordskokke, granatæbler samt feta
    Rødbede/Græskar bagt i ovn med urte olie.
    Blomkål Tzatziki drysset med stegt parmaskinke og mandler.

    Dessert
    3 slags chokolademousse mørk/lys/hvid ledsaget af passionsfrugtcreme, pære i appelsinsirup, stjerneanis samt skovsyre.

    Ønsker man 2 slags forretter, skal man beregne 42 kr. mere pr. kuvert.