Menuer/buffeter

Buffet

Buffet 1 vinter

Koster kr. 264,- pr. person.

    Ovnbagt torsk i safranbouillon, urter og timian mandler.
    Tynde skiver af let saltet laks med syltede blomkål, dild og hvid balsamico.
    Kalvetyksteg stegt med honning og salvie.
    Grillet krondyr kølle med sauce Espagnole.
    Hanebryst marineret i ingefær og havsalt (skal skæres i 3-4 skiver før servering).
    Gulerodshumus med krydderurter.
    Perlespelt salat med granatæbler, syltede rødløg og fritterede jordskokker.
    Pommes Anna bagt med østershatte.
    Rødbede Tzatziki.
    Stegte rodfrugter med grønkål, hvidløg og persille.
    Karamelliseret Amerikansk Citrontærte med pære i egen Vanillasirup, dertil grov nougatparfait.
    Der serveres 2 slags hjemmebagt brød, samt smør til forretten.