Menuer/buffeter Buffet Jul og nytår julefrokost Nytårsmenu 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad Buffet 1 efterår Koster kr. 264,- pr. person. Rimmet laks med agurk/blomkåls salsa og hummer vinaigrette. Bagt kulmule på Limfjords gulerødder, fiskefumé og lakridsrod. Kalveculotte stegt med hvidløg, timian og røget salt. Hanebryst fyldt med soufflefars, parfumeret med trøffel olie (skal skæres i 3-4 skiver før servering). Grillet dådyr med vildt sauce. Pommes Anna med skalotteløg og rosmarin. Melanzane Parmigiana (tomat/Auberginelasagne). Fennikel/æblesalat med dild. Ristede rodfrugter med vilde svampe og friske krydderurter. Rødbeder med hyldeblomst, Hokkaido græskar og ingefær. Chokolade timbale med blommer og pære i rødvindsirup, dertil Vanilje creme med brændte mandler. Der serveres hjemmebagt brød og smør til forretten. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202020212022202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045