Menuer/buffeter Buffet Jul og nytår julefrokost Nytårsmenu 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad Buffet 1 forår Koster kr. 255,- pr. person. Krydderstegte Scampi-rejer i lun kokoscreme og forårsurter. Bagte laks på ny spidskål, stenbiderrogn og ramsløgscreme. Hanekylling, stegt med citron og timian (skal skæres i 3-4 skiver før servering). Hvidvinsbraiseret kalvetyksteg. Grillet oksemørbrad med trøffelsauce. Spinatsalat drysset med stegte hvidløg og tranebær. Grønne asparges med honning og syltede løg. Humus rørt med yoghurt og peberfrugt. Små saltbagte kartofler vendt med friske krydderurter. Perlespelt med soltørrede tomater, hvid balsamico og røgede mandler. Hvid chokolade bavaroise med rabarber, ananassalat, mynte og hyldeblomstcreme. Der serveres brød og smør til forretten. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202020212022202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045