Menuer/buffeter Buffet Jul og nytår julefrokost Nytårsmenu 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad Frokostbuffet efterår Kan bestilles i september, oktober og november og koster kr. 178,- pr. kuvert. Lakse carpaccio med nye blomkål og krydderurter. Letsaltet hanebryst med ristet knoldselleri og rosmarin. Dådyrterrin med kompot af løg og svampe. Tynde skiver af kalvefilet med Aioli, tomatsalsa og frisk basilikum. Kartofler i rygeost drysset med kastanjechips. Tærte med spidskål, brændt peberfrugt og parmaskinke. Fennikel/æblesalat med dild. Udvalgte oste med pærekompot. Hjemmebagt brød samt smør. Tilvalg Grillet rødfisk på nye rødbeder, kr. 25,- pr. kuvert.Tørret okseinderlår stænket med balsamicoreduktion og drysset med pinjekerner, kr. 22,- pr. kuvert.Æbletimbale med karamelcreme og syltede blommer, kr. 25,- pr. kuvert. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202020212022202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045