Menuer/buffeter Traditionelle menuer Jul og nytår julefrokost Nytårsmenu 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad Buffet efterår og vinter Koster kr. 228,- pr. kuvert. Fisketimbale bagt med røget laks, dertil frisk pillede rejer og Sauce Verte. Grillet marineret hanebryst. Oksefilet med sauce Bordelaise. Krondyrkølle. Langtidsbagte rodfrugter med honning og timian. Æble/fennikelsalat med krydderurter. Perlebyg vendt med tørrede abrikoser og mynte. Rødløgssalsa med pære og hasselnødder. Sesamstegte kartofler ledsaget af Aioli. Nougatroulade med appelsincreme og æblesorbet. Tilvalg Ost fra nær og fjern med honning og nødder, kr. 20,- pr. kuvert. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202020212022202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045