Menuer/buffeter 3-retters menuer Jul og nytår julefrokost Nytårsmenu 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad 3-retters efterår Kan bestilles i september, oktober, november. Forretter Kartoffelstegt rødfisk på torskebisque, syltede løg og timian ristede mandler, kr. 75,-Braiseret hellefisk på jordskokkepure og blåmusling sauce drysset med friske krydderurter, kr. 75,-Carpaccio af let røget sværdfisk med høvlet parmesan, ingefær syltede kammuslinger og tynde skiver af letsaltet laks, stænket med rejesirup, kr. 95,-Rimmet oksefilet med salsa af brændte peberfrugter og tomater, stænket med basilikumolie og drysset med kastanjechips, kr. 72,- Alle forretter bliver ledsaget af hjemmebagt brød samt smør. Hovedretter Hvidvin braiseret kalvetyksteg med citron og salvie, dertil selleritimbale med trøffel og safransauce, kr. 145,-Oksetournedos på selleripure, ristede kantareller ledsaget af kraftig kalvesauce med soltørrede tomater, kr. 175,-Kalvefilet med glaserede skorzonerrødder og urter i filodej, ledsaget af timiansky, kr. 168,-Grillet dådyr med glaseret Limfjords gulerødder og ristede grønkål, dertil pomme fondant og trøffel sauce, kr. 175,- Alle hovedretter ledsages af minimum 3 slags garniture og kartofler efter sæson. Desserter Chokoladekage med bagte blommer, mandellakrids og brombærsorbet, kr. 52,-Bagt æblekage med kanel is, dertil karamelcreme, kr. 45,-Tiramisu med rødvinssyltede blommer og hasselnøddeiscreme, kr. 48,-Pecantærte på ananascarpaccio, stænket med æblesirup og ledsaget af blodappelsinsorbet, kr. 55,- Desserter, hvori der indgår chokolade, er tilberedt af Valrhona chokolade. Dessert, hvori der indgår vanilje, er tilberedt af polynesisk vanilje. Vores sorbeter og is er rørt på egen ismaskine. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202020212022202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045