Menuer/buffeter Buffet Jul og nytår julefrokost Nytårsmenu 3-retters menuer 3-retters forår 3-retters sommer 3-retters efterår 3-retters vinter Buffetter Frokostbuffet forår Frokostbuffet sommer Frokostbuffet efterår Frokostbuffet vinter Buffet 1 forår Buffet 1 sommer Buffet 1 efterår Buffet 1 vinter Buffet 2 forår Buffet 2 sommer Buffet 2 efterår Buffet 2 vinter Sæsonens buffet Weekend buffet Traditionelle menuer 3-retters menu Koldt bord Buffet forår og sommer Buffet efterår og vinter Brunch Brunch forår Brunch sommer Brunch efterår Brunch vinter Tapas/Canapeer Tapas/Canapeer Natmad Natmad Frokostbuffet forår Kan bestilles i marts, april og maj og koster kr. 178,- pr. kuvert. Krydderbagt laks med creme af stenbiderrogn og ramsløg. Grillet hanebryst med spidskål og peberrod. Dådyrterrin med kompot af løg og svampe. Rimmet oksefilet med tomatsalsa, basilikumolie og høvlet parmesan. Saltbagte små kartofler i rosmarin og citron, dertil yoghurt med agurk og mynte. Perlespelt med granatæbler, friterede rødbeder og friske krydderurter. Ny plukket salat med tørret tranebær og hvidløgsbrødcroutoner. Udvalgt oste med mandler. Hjemmebagt brød samt smør. Tilvalg Grillet havbars med fjordrejesauce og forårsløg, kr. 25,- pr. kuvert.Tynde skiver grillet marineret svinemørbrad med kaperscreme og jordskokker, kr. 22,- pr. kuvert. Dag12345678910111213141516171819202122232425262728293031 MånedJanuarFebruarMartsAprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktoberNovemberDecember År202020212022202320242025 Time (gæsteankomst)67891011121314151617181920212223 Minut (gæsteankomst)00153045