Menuer/buffeter

3-retters menuer

3-retters vinter

Kan bestilles i december, januar og februar.

    Forretter Ingefær braiseret torsk med bagte rødbeder og karry beurre blanc, kr. 75.Jordskokke suppe med jomfruhummer og citrus, kr. 75.Let saltet perlehønebryst med æblecreme og syltede rodfrugter, kr. 85.Kammusling carpaccio med vanille, vinterurter og rødbedechips, kr. 75. Alle forretter bliver ledsaget af hjemmebagt brød samt smør.

    Hovedretter Grillet dådyr med glaseret Limfjordsgulerødder, ristede grønkål dertil pommes fondant og trøffelsauce, kr. 175.Kalvefilet stegt med salviesalt, dertil selleritimbale med trøfler, kr. 165.Côte de Boeuf med løgmarmelade og urter indbagt i filodej, dertil pommes Anna og sauce Espagnole, kr. 183.Rødvinsmarineret oksemørbrad med saltbagt knoldselleri og mild sennepscreme, kr. 168. Alle hovedretter ledsages af minimum 3 slags garniture.

    Desserter Manjari tærte med ananascarpaccio og æbleshots, dertil hvid chokolade is med ristede pistacienødder, kr. 60.3 tilberedninger af citrusfrugt: Amerikansk citrontærte, Appelsin is parfait, samt grillet grapefrugt, kr. 58.Vanille Panna cotta med Toscanske mandelkager og æblesirup, kr. 48.Ymer fromage med lakridsgele, sprøde hvedeflager og ananaskompot, dertil pralineiscreme, kr. 58. Desserter, hvori der indgår chokolade, er tilberedt af Valrhona chokolade.
    Dessert, hvori der indgår vanilje, er tilberedt af polynesisk vanilje.
    Vores sorbeter og is er rørt på egen ismaskine.