Menuer/buffeter

3-retters menuer

3-retters sommer

Kan bestilles i juni, juli og august.

    Forretter Hvide asparges med kørvel og fjordrejer i honningvinaigrette, kr. 110.Ristet torsk med rosmarin, syltede jordskokker og pighvarreduktion toppet med kørvel, kr. 75.Grillet havkat i muslinge sauce og stegte artistokker, kr. 82.Carpaccio af let røget sværdfisk med høvlet parmesan, ingefær syltede kammuslinger og tynde skiver af letsaltet laks stænket med rejesirup, kr. 95.Marineret stegt laks med grønne asparges, spidskål og bisque af Læsø hummer, kr. 62. Alle forretter bliver ledsaget af hjemmebagt brød samt smør.

    Hovedretter Grillet oksemørbrad med kirsebær, ærter og nye kartofler i krydderurter, dertil trøffelsauce, kr.175.Krydder marineret lammeryg med bagte hvidløg og braisseret spidskål, dertil lammesauce, kr. 185.Helstegt kalvefilet med gratinerede grønne asparges og grillet fennikel, dertil kalvesauce med safran, kr. 168.Kalvetykstegsfilet stegt med honning og timian, dertil langtidsbagte tomater og kalvesauce med urter, kr. 145. Alle hovedretter ledsages af minimum 3 slags garniture og kartofler efter sæson.

    Desserter 3 tilberedninger af jordbær: hvid chokolade/jordbær trøffel med sprøde pistaciekerner, jordbær shots og jordbær panna cotta, kr. 58.Creme brulé med syltede sommerbær, kr. 38.Dessert tallerken tilberedt med sæsonens kage og frugt, kr. 45.Iskold jordbærsuppe med hyldeblomst og lakrids/mynte parfait, kr. 45. Desserter, hvori der indgår chokolade, er tilberedt af Valrhona chokolade.
    Dessert, hvori der indgår vanilje, er tilberedt af polynesisk vanilje.
    Vores sorbeter og is er rørt på egen ismaskine.